Dobro došli !

ljubimciPoštovani posjetioci,

predstavljamo Vam VET.ba - prvi veterinarski portal i e-magazin u Bosni i Hercegovini.

Ovaj portal je namjenjen svim ljubiteljima životinja sa ciljem da Vam na jednom mjestu pružimo informacije o životinjama, pasminama i bolestima, veterinarskoj i medicinskoj struci općenito.

VET.ba je pokrenut u augustu 2011. godine i trenutno je jedini portal ove vrste u Bosni i Hercegovini. Od 2013. godine je u vlasništvu SEHARA INFO o.d. Sarajevo.

Portal svake godine bilježi preko 1.000.000 posjetilaca. Na portalu nudimo aktuelne vijesti i zanimljivosti iz BiH i svijeta. Tu su i stručni prilozi i članci vezani za pasmine, njegu i držanje kućnih ljubimaca. Za Vas smo napravili i adresar pomoću kojeg možete po kategorijama naći kontakt podatke, od obrazovne institucije i veterinara do pansiona za smještaj i prodavnice sa opremom i hranom za Vaše ljubimce.

U slučaju da želite biti aktivni učesnik - ko-autor na našem portalu, imate vijest, zanimljivost, neki Vaš stručni prilog koji želite objaviti, opis pasmine, iskustvo iz prakse i sa terena, informaciju ili poziv o nekom događaju - izložbi, sajmu, pišite nam na naš email:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

Ukoliko želite finansijski podržati naš portal, za promociju Vaših proizvoda i usluga na našem portalu putem banera ili uvrštavanje Vaše djelatnosti / ponude u adresar, pogledajte naše usluge oglašavanja.

Lijep pozdrav, ugodno i "korisno" surfanje želi Vam VET.BA tim.

 

  2011-2016 © VET.BA - Prvi veterinarski portal i e-magazin u Bosni i Hercegovini