O nama / Oglašavanje

Poštovani posjetioci,

predstavljamo Vam VET.BA | BH Informativni, naučno – istraživački i edukativni online magazin.

Namjenjen svim ljubiteljima životinja, tehnologija, naučno-istraživačkog rada iz oblasti veterine i medicine sa ciljem da Vam na jednom mjestu pružimo kvalitetne i nadamo se korisne informacije.

VET.ba je pokrenut u augustu 2011. godine kao prvi i jedini portal ove vrste u Bosni i Hercegovini, a od 2013. godine je u vlasništvu SEHARA INFO o.d. Sarajevo.

Od 2019. godine doživljava transformaciju u online magazin.

Nudimo aktuelne vijesti i zanimljivosti iz BiH i svijeta iz različitih oblasti. Stručne priloge i članke vezani za pasmine, njegu i držanje kućnih ljubimaca.

U slučaju da želite biti aktivni učesnik – ko-autor na našem portalu, imate vijest, zanimljivost, neki Vaš stručni prilog koji želite objaviti, opis pasmine, iskustvo iz prakse i sa terena, informaciju ili poziv o nekom događaju – izložbi, sajmu, pišite nam na naš email: info@sehara.info  .

Ukoliko želite finansijski podržati “VET.BA | BH Informativni, naučno – istraživački i edukativni online magazin ” i samim tim njegovu održivost kroz promociju Vaših proizvoda i usluga, nudimo usluge izrade slijedećih bannera:

  • BILLBOARD #1 banner promjenjivi dimenzija 970px x 250px, prikazuje se više oglašivača na početnoj stranici na vrhu;
  • BILLBOARD #2 banner fiksni dimenzija 970px x 250px, prikazuje se samo jedan oglašivač na početnoj stranici na sredini;
  • BILLBOARD #3 banner promjenjivi dimenzija 970px x 250px, prikazuje se više oglašivača na početnoj i ostalim podstranicama na dnu;

Promjenjivi banner koristi više oglašivača i isti se prikazuju proporcionalno u odnosu na ukupan broj oglašivača na istom.

Fiksni banner se prikazuje jedini na toj poziciji.

Zakup bannera je na mjesečnom nivou (30 dana). Ukoliko se odlučite na zakup na 10 mjeseci unaprijed odobravamo još 2 mjeseca besplatno (10+2 gratis).

Nudimo i objavu sponzoriranog članka o nekom proizvodu, kompaniji i sl.

Za više informacija oko samog oglašavanja ili eventualnu ponudu kontaktirajte nas na info@sehara.info .