Srijeda, 21 Februara, 2024

Prošetajte kroz najveći pet centar u Bosni i Hercegovini

Posljednje novosti

Predstavljamo Vam ZOO CENTAR SARAJEVO koji je krajem prošle 2018. godine otvorio najveći pet centar u Bosni i Hercegovini na adresi Radenka Abazovića 1. u naselju Otoka u Sarajevu. Ovo je ujedno i treća poslovnica ove uspješne kompanije pored već dobro poznate dvije, na Grbavici u Derviša Numića 1b i u Shoping centru SCC na adresi Vrbanja 1. u Sarajevu.

Virtualna šetnja

U aprilu 2019. godine, kompanija ZOO CENTAR SARAJEVO je osvojila i prestižnu nagradu Poslovnih novina kao “Brzorastuća kompanija u djelatnosti” što još jednom potvrđuje uspjeh u poslovanju iste.

Ukoliko tražite sve za Vašeg ljubimca bilo da je to pas, mačka, ptica, glodar ili ste strastveni akvarista ili uživate u teraristici, u poslovnicama ZOO CENTRA možete pronaći sve što Vam je potrebno.

Direktni su uvoznik i zastupnik za Bosnu i Hercegovinu sljedećih brand-ova poput Taste of the Wild, Nutragold, Diamond, Oasy, Pet, Naturo, Sanicat, Karlie, Beztees, Crochi, All for Paws, Pawise, Manitoba, Ornitalia, Domus Molinari, Sera, Nestor, Tesorro, All systems i mnoge druge.

Ukoliko niste u mogućnosti da posjetite njihove poslovnice ili živite van Sarajeva ni to Vas ne spriječava da naručite najbolje za svog ljubimca putem online trgovine na web adresi zoocentar.com gdje u ponudi imaju preko 1000 artikala. Važno je napomenuti da primaju narudžbe sa područja cijele Bosne i Hercegovine, a za svaku koja bude u iznosu iznad 100 KM, dostava na Vašu adresu će biti besplatna.

Jednostavno ukoliko imate ljubimce ili želite nekog novog, ne preostaje Vam ništa drugo nego da posjetite poslovnice ZOO CENTRA na njihove tri lokacije ili jednostavno uz udobnosti vašeg doma putem online trgovine zoocentar.com naručite željeni artikal na vašu adresu u Bosni i Hercegovini.

ZOO CENTAR SARAJEVO d.o.o.

Poslovnica Otoka – Radenka Abazovića 1, 71000 Sarajevo

Tel: +387 33 679 579

Otoka

Poslovnica Grbavica – Derviša Numića 1b, 71000 Sarajevo

info@zoocentar.com; Tel: +387 33 642 911; Fax: +387 33 679 579

Grbavica

Poslovnica Shoping centar SCC – Vrbanja 1, 71000 Sarajevo
Tel: +387 33 520 160

SCC

Popularno

Više od autora

Sretni praznici i Nova 2024. godina

Puno zdravih i mekanih šapica, toplih zagrljaja, ljubavi i sreće u Novoj 2024. godini želi Vam VET.ba tim

Rijetki sumatranski nosorog rođen u Indoneziji

Izuzetno rijedak sumatranski nosorog rođen je u zatočeništvu u utočištu u Indoneziji, što je trijumf za napore očuvanja kako bi se ova kritično ugrožena životinja spasila...

Fondacija Dogs Trust organizovala druženje u Trebinju

Fondacija Dogs Trust je u subotu, 4.11.2023. godine u 11:00 sati u gradskom Parku u Trebinju, organizovala svoje prvo druženje za vlasnike, ljubitelje pasa,...

Mostarski vatrogasci spasili četiri psića koja su bila zaglavljena u kanalu

Vatrogasci PVJ Mostar spasili su danas četiri zaglavljena psića u Sjevernom logoru. Naime, u 15:30 sati dobili su dojavu kako se u kanalu ispred Medicinske...