Taste of the Wild, ultrapremium hrana sa pet zvjezdica konačno dostupna i na BH tržištu!

0
1307

Zašto je Taste of the Wild najbolji izbor za vašeg psa?

Možda niste znali da kvalitet hrane za pse agencije za analizu opisuju brojem zvjezdica. Na skali od 1 do 6, a u skladu sa rezultatima iz više različitih izvora, Taste of The Wild je najniže rangiran sa 4,5 na najviše sa 6 zvijezdica što je i maksimalna vrijednost ocjene.

Posjetite web stranice certificiranih internacionalnih agencija koje laboratorijski provjeravaju tačnost sastojaka sa deklaracije kao i kako se hrana pokazala na terenu tj. kakvi su utisci vlasnika. Informacije o kvalitetu i rejtingu hrana svih poznatih brandova naći ćete na:

http://www.dogfoodanalysis.com/dog_food_reviews/

http://www.dogfoodadvisor.com/dog-food-reviews/brand/

http://petfoodtalk.com/dogfoodreviews/

www.petfoodratings.org

http://www.allaboutdogfood.co.uk/the-dog-food-directory

Taste Of The Wild potpuno je prirodna i izbalansirana hrana čiji je „recept“ zanovan na instinkivnim potrebama psa i na načinu kako bi se hranio u prirodi. Takva ishrana isključuje žitarice jer su psi mesojedi te shodno tome TOTW u svom sastavu nema nikakvo zrnevlje. Stoga je osnovni sastojak svakog TOTW proizvoda meso i to meso kvaliteta predviđenog za ljudsku upotrebu. Ova hrana ne sadrži konzervanse već je očuvana  askorbiskom kiselinom (vitamin C) i vitaminom E. Sadrži cikoriju, čiji korijen umjesto običnog škroba posjeduje inulin koji smanjuje štetnu, a potiče stvaranje korisne crijevne mikroflore te tako ostvaruje značajne pozitivne učinke na životinjski organizam. Tu je i ekstrakt juke, koji smanjuje pojavu gasova i posebno smanjuje izlučene razine amonijaka, potom probiotici i keletirani minerali.  Nadalje, sadrži bobičasto voće maline, brusnice, borovnice, te najbitnije masne kiseline, omega 3 i omega 6.

Godine domestikacije pretvorile su vaše ljubimce iz neustrašivih predatora u naše najbolje prijatelje. Ipak, moderna znanost i najnovija naučna istraživanja dokazuju kako vaš pas ili mačka još uvijek dijele DNK sa vukom i divljim mačkama. Taste of the Wild hrana za pse i mačke nudi vašem ljubimcu ishranu diktiranu njegovim genima. Osigurava prirodnu, izbalansiranu ishranu kakvu bi mogao naći da živi u prirodi ili divljini. Formule napravljene od pravog pečenog mesa, proizvedene sa pročišćenom vodom, obogaćene voćem i povrćem, bez žitarica osiguravaju izuzetan i senzacionalan okus, visoko probavljivu energiju i prirodne antioksidanse kako bi poduprli zdrav imunološki sistem i izuzetno opšte zdravstveno stanje. Vaš ljubimac žudi za okusom divljine. Pružite im to zadovoljstvo!